De mogelijkheden
Voor de PBFI zijn de samenwerkingen met sponsoren van groot belang. Met sponsorgelden en materialen kan de PBFI zijn bestaan waarborgen en de spelers en (toekomstige) trainers daadwerkelijk handvatten geven om zichzelf naar een hoger niveau te kunnen brengen.

De PBFI ziet sponsoring als een zakelijke overeenkomst die voor beide partijen iets oplevert. De sponsoring moet daarbij verenigbaar zijn met de doelstelling van de PBFI en mag niet de geloofwaardigheid en onafhankelijkheid van de stichting beïnvloeden.

De PBFI heeft diverse sponsorpakketten te bieden. Vraag naar de mogelijkheden via +31 (0)6 81 95 57 58 of klik hier. Naast de financiële bijdragen van sponsors is de PBFI ook altijd opzoek naar materiële goederen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sponsoring in de vorm van shuttles, lunches of de locatie van de bijeenkomsten. Daarom werken wij graag met jou aan een sponsorovereenkomst die in het belang is van beide partijen.

Online Communicatie
Voor het goed functioneren van de PBFI is een goede communicatie noodzakelijk. De PBFI beschikt daarom over een website, die door zowel deelnemers als door mensen van buiten de PBFI bezocht wordt. Daarnaast zorgt de PBFI ervoor dat het actief informatie deelt via social media zoals Facebook  en Twitter en worden er foto’s geplaatst op Instagram. Voor jou als sponsor is er een speciale pagina waarop uw logo en een link naar uw website op geplaatst wordt.

Flexibel
De PBFI houdt ruimte voor andere invullingen en stelt zich flexibel op, uiteraard binnen de mogelijkheden van onze stichting en haar doelstelling. De PBFI werkt graag naar een sponsorovereenkomst met een voor beide partijen positief resultaat. Samen met jou gaan we de dromen van toekomstige (top)para-badmintonners verwezenlijken!

Balk2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s