Referenties Pilot PlayersExperience 2 mei

Timo vierkantDe PlayersExperience is een leuke manier om in contact te komen met mede para-badmintontonners, waarbij sport en gezelligheid voorop staan. Tijden het evenement leer je om nog beter en met meer techniek te kunnen badmintonnen. Het was te kort, te snel en jammer dat het voorbij is!

 

robbert jan vierkantVoor het eerst ging ik rolstoel badmintonnen, en het was zeer leuk. Ik had minder leuk verwacht, dus ik genoot ervan om het voor het eerst te doen. De uitleg was goed en de mensen ook. We speelde wedstrijden maar trainden ook. Boven mijn verwachtingen was het. Eigenlijk wel perfect zoals het was, en moe was ik ook niet, ik kon daarna bewijze van spreken nog gewoon naar school. Dus eigenlijk was het een top dag met alleen maar plezier.

Bas vierkant

Een mooi en goed initiatief om para-badmintonners te helpen om zich verder te ontwikkelen in het badminton. Ikzelf speel al een tijdje maar had tot voor kort nooit een training gehad. Het was heel leerzaam en ik ontdekte dat ik nog veel kan verbeteren. De training en de partijtjes waren in een gezellige en ongedwongen sfeer. Compliment aan het team, het was goed georganiseerd. We waren als staanders wel aardig in de minderheid maar dat mocht de pret niet drukken. Op het eind werd nog gevraagd of ik iets had geleerd die dag. Mijn antwoord: Ik heb nog veel af te leren.

Balk2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s