Heb jij talent en/of ambitie om te presteren in het para-badminton?
Dan is de Para-Badminton Academy misschien wel wat voor jou! Kom eens naar een PlayersExperience om jezelf ‘in de picture te spelen’. Kun je daar niet op wachten, kom dan gerust een keer meetrainen bij de Para-Badminton Academy. Dan kunnen we kijken of je potentie hebt en je geselecteerd kunt worden voor de Para-Badminton Academy. Als je wordt geselecteerd, krijg je vervolgens wekelijks minimaal 2 ½ uur training op een locatie in Veenendaal. Ook word je bij toernooien gecoached.

De Para-Badminton Academy biedt als enige een totaalplaatje. Het gaat ons er niet alleen om dat je het spelletje badminton beheerst, maar dat je alle facetten gebruikt om het optimale uit jezelf te halen. Denk daarbij aan krachttraining, voedingsadvies, mental coaching enzovoorts.

Ken of ben je een talent dat kans wil maken op een plaats in de Para-Badminton Academy? Neem dan contact op via +31 (0)6 53 22 75 88 of klik hier om te mailen.

Toppers aan de basis
Para-Badminton Foundation Ilse van de Burgwal is een opleidingsinstituut gericht op talentontwikkeling, met een eigen visie op para-badminton. Deze visie wordt ondersteund door en krijgt gestalte dankzij toptrainers en topcoaches. Hun kennis en ervaring staan aan de basis van het concept; de para-badmintonvisie die we uitdragen tijdens de trainingen is door hen opgesteld.

Balk2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s