Ilse van de Burgwal – voorzitter
Ilse vierkantkopieMijn passie is badminton. Dat is al mijn hele leven mijn passie. Waarom ik het op een zijspoor heb moeten zetten toen ik jong was, heb ik bij het ontstaan van de stichting al beschreven. Het leven gaat niet altijd zoals je wilt en ik heb meerdere malen noodgedwongen andere keuzes moet maken. Het is niet altijd even makkelijk, maar gelukkig zie ik overal het positieve van in. Deze stichting is voor mij een droom die uit gaat komen. Samen met het bestuur en met u gaan we ook de dromen van toekomstige (top)para-badmintonners verwezenlijken, met daarbij als uitgangspunt sporten met plezier!

Edwin Schriemer – penningmeester
Edwin vierkantkopieVanuit mijn vak als (voormalig) accountant werd ik door Ilse benaderd om penningmeester te worden van de PBFI. Uiteraard ben ik verantwoordelijk voor het financiële beleid. Ik heb een enorme bewondering voor de gedrevenheid en het doorzettingsvermogen bij de groep para-badmintonners die ik heb leren kennen en heb besloten dat ik mij wil inzetten om een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het para-badminton. De PBFI is een mooie manier om dat te mogen doen en ik ga er dan ook vol voor.

Ilva Kemper – secretaris
Ilva vierkantkopieToen Ilse me voor het eerst benaderde om tot het bestuur toe te treden, aarzelde ik geen moment. Dat lijkt me te gek! Als badmintonster en vriendin van Ilse kan ik van dichtbij zien hoe moeilijk het is om als para-badmintonster op wereldniveau te acteren. Naast talent is een enorme wilskracht nodig om naast een (fulltime)baan zo veel tijd in de sport te steken. Als secretaris van de PBFI lever ik een bijdrage aan de faciliteiten voor zowel sporters als trainers. Hierdoor kan het para-badminton zich verder ontwikkelen met
talenten die op nationaal en internationaal niveau mee kunnen doen.

Edo van de Burgwal – organisatie
Edo vierkantkopieDe afgelopen jaren ben ik naast de studie met veel plezier actief geweest in een aantal commissies. Daarnaast heb ik Ilse voor het eerst zien spelen in Dortmund en wat daar meteen opviel was de open sfeer van het para-badminton en het plezier die alle sporters eruit halen, ongeacht de resultaten. Toen ik over de stichting  hoorde, hoefde ik er dus niet lang over na te denken om iets voor deze sporters te gaan betekenen. Hier zijn mijn taken zijn o.a. het ontwikkelen van een sponsorplan en algemeen organisatorische zaken.

Rudi van Brienen – sponsoring
Rudi vierkantkopieNa een clinic waren wij binnen onze vereniging erg onder de indruk van de passie waarmee deze spelers hun sport uitoefenen. Na een aantal gesprekken met Ilse gaf zij aan wat zij in het sporten miste en wat zij met haar stichting wil bereiken. En dan gaat het balletje rollen wanneer we onze ideeën en dromen vorm willen gaan geven. Ik heb via mijn professionele passie een mooi divers netwerk opgebouwd en een rol als bestuurslid Sponsoring is mij op het lijf geschreven. En wat blijkt: 1 en 1 is dan weer 2. Ik hoop in mijn rol binnen het bestuur de verbinding tussen het bedrijfsleven en de sporters vorm te kunnen geven.

Hans Postma – facilitair
Hans vierkantkopieBadminton is één van de meest intensieve sporten van de wereld. Mensen die dit ook nog eens met een beperking willen doen zijn echte doorzetters. Na vele toernooien in binnen- en buitenland te hebben meegemaakt, is mijn ervaring dat er nog een hoop te winnen valt door simpelweg goede faciliteiten. Goede faciliteiten en ontzorging van de spelers zijn van groot belang voor hen om de top te bereiken. Dat is mijn rol bij de foundation: zorgen dat het de spelers aan niets ontbreekt om tot topprestaties te komen!

Balk2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s