Clinics/presentaties/lezingen voor verenigingen, scholen, overheid en bedrijfsleven

Clinics ter promotie van para-badminton (binnen jouw vereniging)
Clinics, een lesvorm waarbij theorie en praktijk gelijktijdig worden gegeven, zijn een goed middel om kennis te maken met para-badminton. Wil je op je (sport)vereniging of tijdens een sportevenement graag een clinic van het para-badminton laten plaatsvinden, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Dat kan via +31 (0)6 53 22 75 88 of per mail door hier te klikken.

Clinic/demonstratie voor jouw bedrijf of organisatie
Een clinic is een prima middel om als bedrijf of organisatie een teambuildingsevenement, bedrijfsbijeenkomst, introductie of een ander event kracht bij te zetten. Die kracht zit vooral in het verschuiven van het perspectief: als deelnemer doe je mee door zélf in een rolstoel plaats te nemen. Waar liggen de verschillen? Wat zijn de overeenkomsten? En het meest belangrijk: hoe zorg je er in deze nieuwe omstandigheden voor dat de shuttle toch aan de andere kant van het net belandt? Op speelse wijze laten we je kennismaken met verandering, doorzettingsvermogen, relativeren en creatief zijn in het vinden van nieuwe oplossingen.
Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Bel +31 (0)6 53 22 75 88 of per mail door hier te klikken.

Presentatie/lezing voor jouw bedrijf of organisatie
Ilse vertelt open en eerlijk over haar ervaringen als sporter met een beperking. Ze beschrijft hoe ze omgaat met tegenslagen en hoe ze de moed en de wil vindt om door te zetten. Motivatie, een winnaarsmentaliteit, passie en enthousiasme zijn haar sleutelwoorden. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen via +31 (0)6 53 22 75 88 of te mailen door hier te klikken.

Balk2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s