Met trots kunnen we melden dat Dirk Kuijt Foundation de PlayersExperience een jaar lang gaat sponsoren!

De PlayersExperience organiseren wij voor mensen met een beperking die graag willen kennis maken met para-badminton. Ook spelers die net begonnen zijn kunnen aan deze dag mee doen.
Jij als speler staat centraal deze dag! Met persoonlijke aandacht en door in groepsverband oefeningen te doen, brengen we jou de kneepjes van het para-badminton bij. Het maakt daarbij niet uit of je in een rolstoel zit of staander bent en ook niet of je beginnend of een gevorderde speler bent.

Over Dirk Kuijt Foundation:
“In 2005 heb ik besloten de Foundation op te richten vanuit een persoonlijke drive om iets terug te doen voor de maatschappij. Ik heb er bewust voor gekozen om de gehandicaptensport in Nederland te ondersteunen.
Voor velen van ons is sporten namelijk vanzelfsprekend, maar voor mensen met een beperking is dit helaas niet het geval. Juist voor deze groep wil ik sportevenementen mogelijk maken, zodat zij kunnen ervaren hoe leuk sporten is. Niet alleen als fysieke inspanning, maar ook om je sociale omgeving te verbreden.
We ondersteunen en organiseren grote events, maar ook kleine lokale evenementen ondersteunen we graag. Als ik mensen met een beperking zie genieten van hun sport en het enthousiasme waarmee ze dat doen, dan geniet ik ook en ben trots dat we dit mede mogelijk hebben gemaakt!”

Kijk voor meer informatie over de Dirk Kuijt Foundation op www.dirkkuytfoundation.nl

Dirk Kuijt Foundation en Para-Badminton Foundation Ilse van de Burgwal sluiten goed op elkaar aan. Wij kijken dan ook uit naar een fijne samenwerking!